Bubble Jet принтери

Bubble Jet принтери
Покажи
Ред
Brother DCP-J100 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Brother DCP-J100 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Copy, Scan Принтер скорост черно, стр./мин: 11 ppm ISO/IEC 24734 ..

252,00лв.

Brother DCP-J105 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Brother DCP-J105 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Copy, Scan Принтер скорост черно, стр./мин: 11 ppm ISO/IEC 24734 ..

272,00лв.

Brother DCP-T300 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Brother DCP-T300 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции Print, Copy, Scan Принтер скорост черно, стр./мин 27 ppm (11 ipm - ISO-ba..

341,00лв.

Brother DCP-T500W Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Brother DCP-T500W Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Scan, Copy Принтер скорост черно, стр./мин: 27 ppm (11 ipm - ISO-b..

379,00лв.

Brother DCP-T700W Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Brother DCP-T700W Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Scan, Copy Принтер скорост черно, стр./мин: 27 ppm (11 ipm - ISO..

445,00лв.

Canon Maxify MB2750 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Canon Maxify MB2750 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Copy, Scan, Fax, Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link Принтер скорост черн..

295,00лв.

Canon Maxify MB5150 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Canon Maxify MB5150 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Copy, Scan, Fax, Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link Принтер скорост черн..

349,00лв.

Canon Maxify MB5450 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Canon Maxify MB5450 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Copy, Scan, Fax, Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link Принтер скорост черн..

477,00лв.

Canon PIXMA G2400 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Canon PIXMA G2400 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Copy, Scan Принтер скорост черно, стр./мин: Approx. 8.8 ipm (~ 19..

292,00лв.

Canon PIXMA G3400 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Canon PIXMA G3400 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Copy, Scan, Wi-Fi, Cloud Link Принтер скорост черно, стр./мин: Ap..

318,00лв.

Canon PIXMA iP7250 Мастилено-струен Принтер На Склад

Canon PIXMA iP7250 Мастилено-струен Принтер

Резолюция черно: 9600 x 2400 dpi Резолюция цветно: 9600 x 2400 dpi Скорост черно 15.0 ip..

155,00лв.

Canon PIXMA MG2550S Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Canon PIXMA MG2550S Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, scan, copy Принтер скорост черно, стр./мин Approx. 8 ipm (~ 18 ppm..

81,90лв.

Canon PIXMA MG3052 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Canon PIXMA MG3052 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции& Wi-Fi, Print, Copy, Scan, Cloud Принтер скорост черно, стр./мин Approx. ..

118,00лв.

Canon PIXMA MG3053 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Canon PIXMA MG3053 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Wi-Fi, Print, Copy, Scan, Cloud Принтер скорост черно, стр./мин: Approx...

118,00лв.

Canon PIXMA MG3650 Многофункционален Мастилено-струен На Склад

Canon PIXMA MG3650 Многофункционален Мастилено-струен

Достъпни функции: Wi-Fi, Print, Copy, Scan, Cloud Link Принтер скорост черно, стр./мин: Ap..

130,00лв.