Bubble Jet принтери

Bubble Jet принтери
Покажи
Ред
Canon PIXMA MG4250 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Canon PIXMA MG4250 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Copy, Scan Принтер резолюция: Up to 4800 x 1200 dpi Принтер ско..

143,00лв.

Canon PIXMA TS5050 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Canon PIXMA TS5050 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Wireless Print, Copy, Scan, Cloud Link Принтер скорост черно, стр./мин: ..

198,00лв.

Epson L382 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Epson L382 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Scan, Copy Принтер скорост черно, стр./мин: 10 ppm (ISO 24734, A4..

293,90лв.

Epson L386 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Epson L386 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Scan, Copy Принтер скорост черно, стр./мин: 10 ppm (ISO 24734, A4..

334,00лв.

Epson L655 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Epson L655 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Scan, Copy, Fax Принтер скорост черно, стр./мин: 33 ppm (plain pa..

725,00лв.

Epson L850 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Epson L850 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print (Borderless), Scan, Copy Принтер скорост черно, стр./мин: Up to 5 ..

697,00лв.

Epson WorkForce M200 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

Epson WorkForce M200 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Scan, Copy Принтер скорост черно, стр./мин (A4, plain paper 75 g/m2..

359,00лв.

Epson WorkForce Pro WF-5620DWF Многофункционален Мастилено-струе На Склад

Epson WorkForce Pro WF-5620DWF Многофункционален Мастилено-струе

Достъпни функции: Print, Scan, Copy, Fax Принтер скорост черно, стр./мин: 34 ppm (A4, plai..

396,00лв.

HP DeskJet 2130 Многофункционален Мастилено-струен Принтер На Склад

HP DeskJet 2130 Многофункционален Мастилено-струен Принтер

Достъпни функции: Print, Scan, Copy Принтер скорост черно, стр./мин: Up to 7.5 ppm ISO bla..

76,90лв.

HP DeskJet IA 3835 Многофункционален Мастилено-струен На Склад

HP DeskJet IA 3835 Многофункционален Мастилено-струен

Достъпни функции: Print, copy, scan, fax Принтер скорост черно, стр./мин: Up to 8.5 ppm IS..

153,00лв.

HP DeskJet Ink Advantage 4535 Многофункционален Мастилено-струен На Склад

HP DeskJet Ink Advantage 4535 Многофункционален Мастилено-струен

Достъпни функции: Print, Copy, Scan Принтер скорост черно, стр./мин: Up to 9.5 ppm ISO (A4..

155,00лв.

HP DeskJet Ink Advantage 4675 Многофункционален Мастилено-струен На Склад

HP DeskJet Ink Advantage 4675 Многофункционален Мастилено-струен

Достъпни функции: Print, copy, scan, fax Принтер скорост черно, стр./мин: Up to 9.5 ppm IS..

180,00лв.

HP DeskJet Ink Advantage 5645 Многофункционален Мастилено-струен На Склад

HP DeskJet Ink Advantage 5645 Многофункционален Мастилено-струен

Достъпни функции: Prin, Copy, Scan Принтер скорост черно, стр./мин: Up to 12 ppm ISO (A4) ..

208,00лв.

HP Officejet 7110 Мастилено-струен Принтер На Склад

HP Officejet 7110 Мастилено-струен Принтер

Натоварване, стр./месец: Up to 12000 pages (A4); Recommended Monthly Page Volume: 200 to 800 pag..

289,00лв.

HP Officejet 7612 Многофункционален Мастилено-струен принтер На Склад

HP Officejet 7612 Многофункционален Мастилено-струен принтер

Достъпни функции: Print, copy, scan, fax, Web, Multitasking Принтер скорост черно, стр./мин..

311,00лв.