Батерии за Смартфони и GSM

Батерии за Смартфони и GSM
Покажи
Ред
Samsung EB-BE500ABE Оригинална Батерия за Galaxy E5 E500F На Склад

Samsung EB-BE500ABE Оригинална Батерия за Galaxy E5 E500F

Оригинална литиево-йонна батерия Samsung EB-BE500ABE Съвместима със следните модели мобилни т..

28,00лв.

Samsung EB-BE700ABE Оригинална Батерия за Galaxy E7 E700F На Склад

Samsung EB-BE700ABE Оригинална Батерия за Galaxy E7 E700F

Оригинална литиево-йонна батерия Samsung EB-BE700ABE Съвместима със следните модели мобилни т..

28,00лв.

Samsung EB-BG355BBE Оригинална Батерия за G355 Galaxy Core 2 На Склад

Samsung EB-BG355BBE Оригинална Батерия за G355 Galaxy Core 2

Оригинална литиево-йонна батерия Samsung EB-BG355BBE Съвместима със следните модели мобилни т..

24,90лв.

Samsung EB-BG360CBC Батерия 2680Mah за Galaxy Core Prime На Склад

Samsung EB-BG360CBC Батерия 2680Mah за Galaxy Core Prime

Литиево-йонна батерия с висок капацитет, аналог на Samsung EB-BG360CBC Елементи произведени ..

23,90лв.

Samsung EB-BG530BBC Батерия 3030mAh за Galaxy Grand Prime На Склад

Samsung EB-BG530BBC Батерия 3030mAh за Galaxy Grand Prime

Литиево-йонна батерия с висок капацитет, аналог на Samsung EB-BG530BBC Елементи произведени ..

24,90лв.

Samsung EB-BG530BBC Батерия за Galaxy Grand Prime G530 На Склад

Samsung EB-BG530BBC Батерия за Galaxy Grand Prime G530

Оригинална литиево-йонна батерия Samsung EB-BG530BBC Съвместима със следните модели мобилни т..

24,90лв.

Samsung EB-BG750BBC Батерия 3800mAh за Galaxy Mega 2 G750 На Склад

Samsung EB-BG750BBC Батерия 3800mAh за Galaxy Mega 2 G750

Усилена литиево-йонна батерия аналог на Samsung EB-BG750BBC Съвместима със следните модели мо..

28,00лв.

Samsung EB-BG800CBE Батерия 2850mAh за Galaxy S5 Mini На Склад

Samsung EB-BG800CBE Батерия 2850mAh за Galaxy S5 Mini

Усилена литиево-йонна полимерна батерия Samsung EB-BG800CBE Съвместима със следните модели мо..

23,90лв.

Samsung EB-BG900BBC Оригинална Батерия за Galaxy S5 SV G900 На Склад

Samsung EB-BG900BBC Оригинална Батерия за Galaxy S5 SV G900

Оригинална литиево-йонна полимерна батерия Samsung EB-BG900BBC Съвместима със следните модели..

29,90лв.

Samsung EB-BG920ABE Батерия 3250mAh за Galaxy S6 G920 На Склад

Samsung EB-BG920ABE Батерия 3250mAh за Galaxy S6 G920

Усилена литиево-йонна батерия аналог на Samsung EB-BG920ABE Съвместима със следните модели м..

29,90лв.

Samsung EB-BG920ABE Оригинална Батерия за G920 Galaxy S6 На Склад

Samsung EB-BG920ABE Оригинална Батерия за G920 Galaxy S6

Оригинална литиево-йонна полимерна батерия Samsung EB-BG920ABE Съвместима със следните модели..

39,00лв.

Samsung EB-BG920ABE Оригинална батерия за Galaxy S6 Edge G925 На Склад

Samsung EB-BG920ABE Оригинална батерия за Galaxy S6 Edge G925

Оригинална литиево-йонна батерия Samsung EB-BG920ABE Съвместима със следните модели мобилни т..

28,00лв.

Samsung EB-BG925ABE Батерия за Galaxy S6 На Склад

Samsung EB-BG925ABE Батерия за Galaxy S6

Литиево-йонна батерия с висок капацитет, аналог на Samsung EB-BG925ABE Елементи произшедени ..

29,00лв.

Samsung EB-BG928ABA Батерия за Galaxy S6 Edge Plus G928 На Склад

Samsung EB-BG928ABA Батерия за Galaxy S6 Edge Plus G928

Оригинална литиево-йонна батерия Samsung EB-BG928ABA Съвместима със следните модели мобилни т..

29,90лв.

Samsung EB-BJ700BBC Батерия 3800mAh за Galaxy J7 На Склад

Samsung EB-BJ700BBC Батерия 3800mAh за Galaxy J7

Литиево-йонна батерия с висок капацитет, аналог на Samsung EB-BJ700BBC Елементи произведени ..

24,90лв.